Szerintetek lesz az őszi szünet után távoktatás? Szerintem igen, lesz.
Azt már meg se merem kérdezni, hogy a vakcináról alkotott véleményed mennyire helytálló tudományos szempontból, mert tudom, hogy valószínűleg fingod nincs róla, hogy hogyan is működik pontosan. És, ha valaki nem oltatja be annak ellenére, hogy megtehetné, és nincs semmi, ami megakadályozza, akkor ne az állam legyen a hibás, ha megbetegszik. És megkérdezném, hogy mégis mit akartok, hogy tegyen az állam? Úgy rohadtul nem élhetünk, hogy digitális és jelenléti oktatás között váltogatunk folyamat.
Tudom, hogy most a legfölöslegesebb dologba fogok beleközni, de amit írtál "voalá", azt helyesen úgy kell írni, hogy voilá (és az á-n a másik irányba áll az ékezet, csak laptopon nem tudok olyat írni)
"mi sem mondjuk azt az oltottaknak, hogy miért vagytok beoltva"
Dehogynem! Nap mint nap megmondjátok, hogy meddig fogunk élni. (Megjegyzem: ahogy telik az idő, egyre többet adtok nekünk...) Birkáknak, rettegőknek neveztek. Szóval amit írsz, az konkrétan nem igaz.
Miért pont őszi szünet utàn? Az mindjárt itt van.
És még semmilyen enyhèbb korlátozást sem vezettek be. Nemhogy digitális oktatást!
Nem lesz itt semmi, kedves kérdező, készülj úgy, hogy szünet utàn is ugyanúgy fogsz bejárni, mint eddig.
Egyébként 6-os véleménye teljesen rendben van.
Felsőbb szinten sem érdekel már senkit, hogy hányan betegszenek vagy halnak meg. Eszükben sincs korlátozó intézkedéseket hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!