Kifejezetten egyetemen lesz online oktatás?
Figyelt kérdés
Általános iskola, középsuli nem érdekel.2021. szept. 30. 18:12
21/41 anonim válasza:
20, akkor lassan jon a kozepsuli is, ha az egyetem mar zarva van. Jo lesz ez megint. Covid is coming
22/41 anonim válasza:
21, nálunk ez úgy van, hogy aki akar bemehet, maszkban ülve. Gondolhatod mennyi a jelentkező erre.
23/41 anonim válasza:
22, persze, az osszes legy meg poloskadiak😂😂
25/41 anonim válasza:
Én BCE-n tanulok, nálunk még teljes jelenléti oktatás van. Egyelőre nem tudni áttérnek-e az online-ra, de ha megnézzük a COVID számokat, s erre még jön az influenza és az átoltottsági szint, akkor szerintem nagy valószínűséggel lesz novembertől újra távoktatás.
26/41 anonim válasza:
Igen, reggel ment a hírekben, hogy nő a fertőzöttek száma. M1-en volt. Ahogy lemennek a programok, úgy jönnek majd a szigorítások is. Már csak vadászkiallítás meg előválasztás van nem?
27/41 anonim válasza:
Én csalni akarok az online zh-kon és az online vizsgákon is. Persze még előny lenne, ha nem kéne bejárni se. Online oktatást akarok! Olyan jókat csaltam az eddigi online számonkéréseken az egyetemen, jöjjön vissza az a korszak!
28/41 anonim válasza:
27, sírok, de legalább te leírtad amit sokan nem mernek és titkon mégis remélik. 😄😄😄
29/41 anonim válasza:
Én nem igazán rajongok a jelenlétiért.Nem hiányzik a társaság,a mi szakunk teljesen magolós,tehát annyira még az órákon való részvétel sem lényeges.
Én imádkozom az online oktatásért,mert úgy sose volt katalógus így simán lehetett dolgozni is mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!