Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kifejezetten egyetemen lesz...

Kifejezetten egyetemen lesz online oktatás?

Figyelt kérdés
Általános iskola, középsuli nem érdekel.

2021. szept. 30. 18:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk hibrid oktatás van (levelező), előadás online, vizsga személyesen. Szeptember eleje óta így vagyunk. Én nagyon szeretem, ez már a 2.félévem így. Nagyon jó, hogy a DE ilyen rugalmas és nem kell bejárnom 100 km-ről.
2021. okt. 1. 23:22
 12/41 anonim ***** válasza:
61%
Hiába pontoztok le, ha tetszik ha nem, ez az igazság amit fent írtam. 11es hozzászólás
2021. okt. 1. 23:29
 13/41 anonim ***** válasza:
92%
#5 bár középsulis vagyok, de szerintem lesz mind az egyetemen, mint a középiskolákban digitális oktatás. Hamarosan. Azt hiszem, van még egy fordulója az előválasztásnak, meg még tart a vadászkiállítás. Lemegy még a mindenszentek, had költsék a hülye magyar emberek a pénzt, aztán úgy mint tavaly, november elején bejön az online oktatás.
2021. okt. 2. 16:17
 14/41 anonim ***** válasza:
43%
Remélem lesz távoktatás az egyetemen.
2021. okt. 2. 20:22
 15/41 anonim ***** válasza:
78%
Remélem lesz.Én is 100 km-re lakom,rengeteg energiámat elveszi az utazás.Bízom benne eléggé.
2021. okt. 3. 11:04
 16/41 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon remélem hogy minél hamarabb bezárnak a sulik. Nálunk pl rengeteg felesleges töltelék óra van, ami elveszi az időt a tényleg fontos tárgyak tanulásától. Az utazás szintén -2 óra a napomból.

Tavaly is ez volt ugyanilyenkor,sokan azt mondták hogy nem fog bezárni, de az okosabbakkal már pénteken kötöttük a fogadásokat hogy jövőhét hétfőn kell-e menni még, vagy nem. Végül azon a héten hétfőn és kedden még volt, de szerdától már online folytatódott. Egyszerűen csak meg kell nézni a rohamosan növekvő fertőzött számokat. Illetve van egy mentős ismerősöm, elmondta hogy a kórházakban többen vannak lélegeztetőn mint annó, és az oltottak is ugyanúgy kórházba és lélegeztetőgépre kerülnek, tehát az oltás nem megoldás, csak a korlátozások csökkentik a vírus terjedését.

2021. okt. 3. 19:35
 17/41 anonim ***** válasza:
77%
A próféta szóljon belőled utolsó barátom, legyen így. Egyik pillanatról a másikra zárjon be és legyen minél közelebb az a pillanat. A facomat akarom verni egyetemi előadás közbe.
2021. okt. 3. 20:10
 18/41 anonim ***** válasza:
17%
A rengeteg felesleges óra miatt a NATot megalkotó oktatáspolitikusoknál kéne kampányolni. Erről nem az iskola tehet. Ne azért legyen digitális óra mert sok a tölteléktantárgy!
2021. okt. 3. 20:15
 19/41 anonim ***** válasza:
79%
Lesz itt lesz itt. Hamarosan. Nézzétek a mai számokat, meg az egy évvel ezelőttieket. + most van oltás, de ez nem nagyon látszik meg
2021. okt. 4. 09:48
 20/41 anonim ***** válasza:
44%
Már van. Nekem is úgy van mint a 11-nek, a Debreceni Egyetemen tanulok.
2021. okt. 4. 12:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!