Ki lehet ez a tanár?
Sziasztok jár itt valaki a Győri Kovács Margit középiskolába?
Nem tudjátok hol lehet megnézni az ott lévő tanárokat nincs valahol egy lista amin rajta van hogy ki mit tanít?
Mert ezt az iskola honlapján nem találtam meg pedig sok iskola honlapján fenn van.
Igazából egy tanárt keresek aki nem tanít és a nevét sem tudom, előbb utóbb úgy is kideríteni de gondoltam föl teszem ide is, mert miért is ne?
Próba szerencse.
Egyébként azt nyilván nem fogom leírni hogy melyik osztályba járok meg hogy hogy néz ki ez a tanár na talán leírom a végén.
A lényeg hogy azt hiszem talán valami divatszabászatot tanít valamit ami összefügg a varással és a divattal meg a ruhákkal asszem ezek a tanárok között csak kettő van...
Szóval ha valaki tud ilyen listáról vagy képről annak megköszönném?
Köszi előre a válaszokat és légyszi ne piszkáljatok azzal hogy miért nem kérdem meg.
Nem tudja egy osztálytársad esetleg? Vagy, ha egy tanárral beszélsz a folyosón és meglátod, kérdezz rá, hogy "Elnézést, a /valahogy kinéző/ tanár úrnak mi is a neve? Egyszer szóba került, de elfelejtettem 😅".
Vagy valami hasonló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!