A tanár ki akart velem tolni, de erre nem számított 😁Lehet ezért volt mérges rám?
Figyelt kérdés
Ma késtem az egyik óráról, mert nagy volt a sor a büfében és muszáj volt kaját vennem, senki kedvéért nem fogok éhen halni
Így mikor beállítottam a terembe 2 perc késéssel egy kólával és sós kukival a kezemben, a tanár mondta hogy akkor ma én felelek. Persze azthitte nem tudok semmit és így akart kiszúrni velem, viszont én tudtam minden kérdésre a választ és így ötöst kaptam😂 Ezekután kicsit mérges feje volt mikor rám nézett, lehet haragszik?
2021. szept. 15. 18:52
1/20 anonim válasza:
felsős vagy már egyáltalán te?
16 év a korhatár csak szólok
2/20 A kérdező kommentje:
Középiskolás vagyok csak szólok
2021. szept. 15. 18:57
4/20 anonim válasza:
Hát akkor meg még égőbb a szitu.
5/20 anonim válasza:
Uristen, most jol megszivattad 🤦♀️
Nem baj kerdezo, majd kinovod. Viszont jo lenne, ha idoben sikerulne orara menni.
6/20 anonim válasza:
Én ennyi idős koromban azt mondtam wc-voltam. “Persze látom”. Célzott az ofő a kakóscsigára meg a kakaóra a kezemben. Mondom elvileg a kakaó megfogja ha megy. Csak azért vettem.
7/20 anonim válasza:
Hidd el, ha akar, meg tudsz szívatni.
8/20 anonim válasza:
Jól van kisfiam, idd meg a kakaódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!