Szerintetek jogosan vagy mérges rájuk ?
Akkor így már értem, hogy miért utalgatnak ilyenekre. Gondolom ironizáltak és csak szívatni akartak vele téged egymás között meg kiröhögtek. Jogosan vagy mérges és én a helyedben valamit lépnék is. Nem tudom mennyire vagy megmondó típus, mert egy alapos kiosztás járna nekik, de minimum is ne beszélj velük többet. Akik csak megalázni akarnak azok nem érdemelnek meg és így elég sok sebet fogsz szerezni amik később ismerkedésnél nem fognak jól jönni.
Engem is szívattak a lányok, mert volt egy hangadó aki nyominak mondott és rendesen undorodtak tőlem. Még most is viselem ezeknek a "következményeit", pedig már tudom, hogy volt köztük aki szerelmes volt belém és sokan jó pasinak mondanak én még is úgy érzem, hogy undorító meg túl nyomi lennék egy lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!