Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan mérges rám a haverom?

Jogosan mérges rám a haverom?

Figyelt kérdés

1 hónapja , hogy beajánlott arra a munkahelyre ahol ő is dolgozik. Én viszont addig hízelegtem meg bratyiztam a vezetőséggel míg előléptettek és most én parancsolhatok neki hogy mit hogyan végezzen.

Tegnap mikor összefutottunk a parkolóba, csak annyit mondott hogy tűnjek a szeme elől. Most miért én vagyok a hibás, hogy ő nem tud hízelegni én meg igen. Másrészt üzletbe sosem volt barátság.

2020. máj. 13. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha te benyaltad magad és mondjuk még a tetejébe el is játszod a nagy atya úristen akkor megértem.

De ha nem vagy bunko vele és nem a nyalizás miatt hanem a munkad miatt jutottal fentebb a szamarlétran akkor nincs oka haragudni

2020. máj. 13. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Másrészt üzletbe sosem volt barátság."

Ha ezt nemtom hány év barátság után ebben a szituban a fejemhez vágnád, én még lehet le is köpnélek, te rohadék.

2020. máj. 13. 20:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Mivel kisebb főnökké léptettek elő így valamilyen szinten éreztetem vele, hogy az van amit én mondok neki.
2020. máj. 13. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De minek?? A haverodrol van szo. Ez idiotasag mar bocs.. a fonokoskodest azert talaltak ki hogy egy idegen ember ha ker egy masiktol valamit azt megcsinalja mert o a foni. A haverodban mar csak megbizol h csinalja a dolgat es nem kel atyaskodni
2020. máj. 13. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"most én parancsolhatok neki"

"Másrészt üzletbe sosem volt barátság"

"az van amit én mondok"

Hát nem tudom, kicsit el vagy tévedve. Egyrészről főnökök nem paracsolgatnak hanem irányítanak. Nekem hiába nincsen felettem főnök eszembe se jutna parancsolgatni az alattam lévőknek, vagy olyan mentalitással irányítani a csapatot, hogy az van amit én mondok. Én őszintén ha neked dolgoznék, nemhogy a haverod nem akarnék lenni de még fel is mondanék.

Ez az üzletbe nincs barátság duma azok után hogy a pali segített neked állást szerezni aztán meg te így állsz hozzá nem is minősítem inkább.

Nekem ha a haverom magasabb pozícióba kerülne vagy esetleg én kölcsönösen örülnénk egymásnak és eszünkbe se jutna ilyeneket gondolni vagy csinálni.

Kicsit értékeld át a barátság/haverság fogalmát és szállj le a magasból és kérj bocsánatot és legyél normális vagy felejtsd el inkább az egészet és tényleg hagyd őt békén

2020. máj. 13. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem az ilyen embereket. "Rendben", hízelgéssel előbbre jutottál, de el is felejtetted, hogy ki adta meg neked a lehetőséget erre? Már azt se értem, hogy az ilyen alakok miért játsszák a nagymenőt bárki előtt, de pláne olyanok előtt, akik állítólag a barátaik, vagy, de még inkább, akik nélkül nem érték volna el ezt.

Szánalmas az ilyen, komolyan.

2020. máj. 13. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos jogosan mérges rád.
2020. máj. 13. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy szervilis nulladék s...fej vagy.
2020. máj. 13. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!