Jogosan mérges a szomszéd a felújítás miatt?
Mindenképpen szükség van a felújításra?
Csak azért kérdezem, mert jelen korunk tébolyult társadalmában sok családban kialakult, hogy egyszerű nagyzolási mánia kedvéért újítgatnak, vagy egyszerűen "megunták" a régit. Vannak, akik félévente dobálják ki a mosógépüket is...
Ez a másfél hónap csak beleférne, nem?
Nem, nappal nincs csendháborítás.
Vegyél neki meg a gyerekeinek egy ajándékkosarat, bonbonnal, édességgel, virággal/borral, nemétől függően, de mondd meg, hogy elnézést kérsz, de nem megoldható a dolog. Ki fogja bírni. Együtt kell tudni élni egymssal, és te a magad részéről mindent megpróbáltál. Ő viszont túllőtt a célon az utolsó kérésével.
Nem jogosan mérges.
Majd a gyerekek alszanak 1,5 hónap múlva.
Szükséges. Konkrétan a c.ányoknál szebb állapotban van a fürdő. Vagy egy ezer éves koliban. Szégyellem idegenek előtt és már én is utálok fürdeni ilyen környezetben.
Nem a gyerekeket, sem őt szeretném bántani, de tényleg nem megoldható.
Hasonlítani szerettem volna valamihez a helyzetet. Helyesbítek, lepukkant cigánytelepre gondoltam, de ugyanúgy mondtam a kolit is. Nem zárom ki, hogy vannak cigányok akik gyönyörű házakban élnek. (ismerek is ilyet)
Bocsánat ha megántottalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!