Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanár ki akart velem tolni,...

A tanár ki akart velem tolni, de erre nem számított 😁Lehet ezért volt mérges rám?

Figyelt kérdés

Ma késtem az egyik óráról, mert nagy volt a sor a büfében és muszáj volt kaját vennem, senki kedvéért nem fogok éhen halni

Így mikor beállítottam a terembe 2 perc késéssel egy kólával és sós kukival a kezemben, a tanár mondta hogy akkor ma én felelek. Persze azthitte nem tudok semmit és így akart kiszúrni velem, viszont én tudtam minden kérdésre a választ és így ötöst kaptam😂 Ezekután kicsit mérges feje volt mikor rám nézett, lehet haragszik?

2021. szept. 15. 18:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, de azért remélem nem csak egy sóskukit vettél, mert akkor lehet éhen maradtál... :D
2021. szept. 15. 19:47
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Mondtad neki, hogy tanár úr, kér a kukimból?
2021. szept. 15. 19:53
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
Atyagatya. Jól kitoltál vele. Még a lélegzetem is elállt a tetted után. A becsengő azért van, hogy bent legyél a terembe. Nem egy perc múlva nem kettő múlva hanem akkor amikor csengetnek. Ez az egyik. A másik pedig az, hogy tanórán nem eszünk semmit sem, kukit sem. Nem kell senki kedvéért sem éhen halnod, de ha becsengettek és órán nyilván nem lehet enni akkor a következő szünetben is vásárolhattal volna. Így elkerülve a tanárod szivatását
2021. szept. 15. 19:54
 14/20 anonim ***** válasza:
71%

Én az osztályt szívattam volna de csak téged nem.

De kiemeltem volna, hogy csak miattad van ez az egész.

Hidd el amit utána kaptál volna csoportos nevelés eredményeként, jobban fájt volna, mint a tanárral kitolni.

2021. szept. 15. 19:55
 15/20 anonim ***** válasza:
48%
#14 Nálunk próbálkozott ezzel a tesitanár, de egy összetartó osztály voltunk szóval csak mégjobban megutáltatta magát az osztállyal...
2021. szept. 15. 19:59
 16/20 anonim ***** válasza:
67%

14 ilyet csak egy kretén csinál, nem egy pedagógusnak való ember.

Egyszer 30 éve miattam is ezt csinálta a tanár. Azt mondta csönd. Én még egyszer megnyikkantottam a lenyílós padot. Dolgozat.

Ki is emelte, hogy majd magunk közt elrendezzük.

Mi is összetartó osztály voltunk. Adtak vértablettát az osztálytársak, hogy mivel duplaóra van, szünet után úgy menjek be, vérző szájjal.

Mennyire parázott utána a tanár. Szerencsére elfogadta azt, hogy minden rendben és jól vagyok. Nem nyomozott utána, mi történt.

2021. szept. 15. 20:05
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
Hát ez eléggé thug life haver😎
2021. szept. 15. 20:13
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem vártál következő szünetig? Órán úgyse ehetsz/ihatsz.
2021. okt. 11. 14:42
 19/20 anonim ***** válasza:
79%
Remélem legközelebb adsz a kukidból a tanárnak...
2021. nov. 17. 21:59
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagy az Isten állatkertje...
2022. ápr. 6. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!