Mit szóltok, holnap ISKOLAAAA = (?
Érettségi = Nem kell félni, én is ilyen voltam, mint Te kedves első tavaly ilyenkor, de a szalagavatótól úgy pörögnek az események a tanév folyamán, hogy észre sem veszi az ember, hogy már május, június, és már meg is van a kezedben a kék fedeles érettségi. :))
Egyébként Kedves Kérdező, hogy Neked is válaszoljak, őszintén el sem hiszem. Nem volt egy felettébb jó nyaram, de azért az, hogy minden nap 09:00-kor keltek fel, holnap meg már lehet 06:15-kor... elszomorít, hiába jártam már ki a középiskolát. :D
Húú, a nyaram nagyon jó volt, ezért sajnálom, hogy vége, de hiányzott már azért a suli is =)
Az is kell néha.. meg ott a sok jó arc ember, idén jönnek új 9.esek, ég több ismerettség stb... -10.es vagyok-
Utolsóknak, ha nem olyan a töritanérotok mint nekem volt 9.ben, akkor szerintem felesleges izgulni. Én akkor fogok izgulni a töri érettségi miatt, ha megkapom megint azt a tanárt :'( Nem tud fegyelmet tartani az osztályban, és egész évben úgy, h mindent hegyzeteltem, 10oldal telt be A/4 es füzetben.
Nekem 6.án lesz az évnyitó:D
Holnap amíg ti szívtok suliban én délben kelek fel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!