Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit szóltok, holnap ISKOLAAAA...

Mit szóltok, holnap ISKOLAAAA = (?

Figyelt kérdés
vége a szabadságnak ;-((((
2010. aug. 31. 21:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Utolsó évem. Majd csak kibírom valahogy. Az érettségi, na az egy más kérdés. :D
2010. aug. 31. 21:38
 2/14 anonim ***** válasza:

Érettségi = Nem kell félni, én is ilyen voltam, mint Te kedves első tavaly ilyenkor, de a szalagavatótól úgy pörögnek az események a tanév folyamán, hogy észre sem veszi az ember, hogy már május, június, és már meg is van a kezedben a kék fedeles érettségi. :))

Egyébként Kedves Kérdező, hogy Neked is válaszoljak, őszintén el sem hiszem. Nem volt egy felettébb jó nyaram, de azért az, hogy minden nap 09:00-kor keltek fel, holnap meg már lehet 06:15-kor... elszomorít, hiába jártam már ki a középiskolát. :D

2010. aug. 31. 21:42
 3/14 anonim ***** válasza:
szerencsére nekem még van 5 napom a nyári szünetből, de elszomorít, ha arra gondolok, hogy nemsokára több mint 7órával előbb kell kelnem:S
2010. aug. 31. 21:47
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem majd csak 6-án kezdődik. :)
2010. aug. 31. 21:48
 5/14 BandSz válasza:

Húú, a nyaram nagyon jó volt, ezért sajnálom, hogy vége, de hiányzott már azért a suli is =)

Az is kell néha.. meg ott a sok jó arc ember, idén jönnek új 9.esek, ég több ismerettség stb... -10.es vagyok-

Utolsóknak, ha nem olyan a töritanérotok mint nekem volt 9.ben, akkor szerintem felesleges izgulni. Én akkor fogok izgulni a töri érettségi miatt, ha megkapom megint azt a tanárt :'( Nem tud fegyelmet tartani az osztályban, és egész évben úgy, h mindent hegyzeteltem, 10oldal telt be A/4 es füzetben.

2010. aug. 31. 21:50
 6/14 anonim ***** válasza:
Ilyenkor örülök, hogy már egyetemre járok. Plusz két hét szünet :D
2010. aug. 31. 21:52
 7/14 anonim ***** válasza:
:((((((((((((((
2010. aug. 31. 21:54
 8/14 anonim válasza:
én meg megint 9.be megyek.:(
2010. aug. 31. 21:58
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem 6.án lesz az évnyitó:D

Holnap amíg ti szívtok suliban én délben kelek fel:D

2010. aug. 31. 22:45
 10/14 anonim ***** válasza:
16%
Ez üzenem minden iskolásnak: [link]
2010. aug. 31. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!