Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » NEPTUN? :S vki mondja el h...

NEPTUN? :S vki mondja el h működik légyszi

Figyelt kérdés

Légyszi segítsetek,mit jelentenek ezek a kifejezések pontosan:

-kötelezően választható

-szabadon választható

Most akkor miből kell választani :S Vki tegye már rendbe nekem a NEPTUN körüli dolgokat könyörgöm,mert nincs kihez segítségért fordulnom.Elvileg az elsősöknek központilag felveszik az óráikat,csak a választhatókról döntenek,de hát azt sem tudom,h mit válasszak,meg h mikor lesz szabad helyem,mivel nem látni még h milyen is az órarendem(legalábbis én nem látom :S)...mondjatok el MINDENT :'( egyszer nektek is új dolog volt,képzeljétek magatokat abba ahelyzetbe,és akk tudni fogjátok mit kéne elmondanotok,mit is kéne tudnom,mivel én azt se tudom igy h mit kéne megkérdeznem...

A kritériumi feltétel az gondolom az h anélkül(pl.tesi)nem kapod meg a diplomádat,a kötelező meg azt jelenti h azt a tárgyat adott félévben köteles vagy teljesíteni,nem te döntöd el h mikor csinálod meg.

köszönöm :(

2010. aug. 31. 18:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok ismét

az a problémám adódott,hogy az egyik linkelt oldalon ugyan megtaláltam az igazgatásszervező szakra vonatkozóan az óráknak a tartalmát,de van olyan óra ami nincs köztük,pl egyik választható sincs ott,így nem is tudom elolvasni h mégis mik közül kéne választanom,ezeket hol találom meg?(eddig nem sikerült)

Illetve mit jelentenek ezek:

beszámoló,gyakorlati jegy,vizsga,szeminárium?

köszi ismét

2010. szept. 5. 00:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a problémám adódott, de már látom tavalyi a kérdés, én PE-n kezdek idén, fel is vették a kötelező tárgyakat, de 6 db-ot, akkor csak ennyi órám lesz, vagy mi???
2011. aug. 25. 10:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hogy az a 6 tárgy hány kreditet tesz ki. Ha 30-at, vagy közel 30-at, akkor igen, ennyi órád lesz csak, és tényleg csak az idegen nyelvet kell már felvenned és a szabadon választható tárgyat/tárgyakat.
2011. aug. 25. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!