A Neptun egységes tanulmányi rendszer hogy működik (a lenti részletek Android alatt értendők)?
Egy nálam hozzáértőbbet kérdeznék. A napokban felraktam LG GT540 típusú készülékemre egy módosított romot (Joestone modolt 2.1-es Black Rom). Ebbe belekerült a flash lite támogatás, a playert és a plugint is telepítettem. (Ha már itt tartunk hogy lehetséges egy nem támogatott architektúrára "rávarázsolni" ily módon a flash liteot? Hiszen elvileg az Adobe csak Cortex A9-re készítette el a full flash támogatást, ha jól tudom.)
Szóval a kérdés az lenne, hogy arra figyeltem fel, hogy immár bármelyik böngészőben működik a Neptun rendszer. Ez azért fura, mert eddig csak az Opera volt képes erre. Én úgy tudtam, hogy azért, mert az Opera képes megjeleníteni normálisan az ajax tartalmakat, a többi droidos böngésző meg nem és a Neptun elvileg arra épül. A változás meg elvileg csak a flash lite, mármint ami itt lényeges lehet. Nos akkor valaki magyarázza el kérem, hogy mit tudtam rosszul. :)
Biztos hogy flashben van a neptun kliens?
Régebben mikor még használtam igen működött böngésző alól,
de ahhoz telelpíteni kellet ocx-eket ami terminal kliensként működött. Rdp kliens van rengeteg androidra.
Az AJAX és a flash teljesen külön dolog.
AJAX annyit tesz, hogy a már megnyitott lapon belül a böngésző lekérdezést tud végrehajtani, szóval nem kell minden tartalmi változásnál újratölteni az egész lapot. Ezt minden mai böngésző tudja, sőt még régiek is. Javascript függő.
A flash viszont az adobe által fejlesztett animációkat megjelenítő beépülő modul a böngészőkben. Én a powerpointhoz hasonlítanám, de azért annál többet tud, csak hogy értsd. Szóval ez egy külön program, nem pedig a böngésző kezeli.
A neptunt meg fogja nyitni minden androidos böngésző, mivel nem tartalmaz flasht. AJAX eljárást már a legelső beépített android böngésző is tudta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!