Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Neptun egységes tanulmányi...

Kolo kérdése:

A Neptun egységes tanulmányi rendszer hogy működik (a lenti részletek Android alatt értendők)?

Figyelt kérdés

Egy nálam hozzáértőbbet kérdeznék. A napokban felraktam LG GT540 típusú készülékemre egy módosított romot (Joestone modolt 2.1-es Black Rom). Ebbe belekerült a flash lite támogatás, a playert és a plugint is telepítettem. (Ha már itt tartunk hogy lehetséges egy nem támogatott architektúrára "rávarázsolni" ily módon a flash liteot? Hiszen elvileg az Adobe csak Cortex A9-re készítette el a full flash támogatást, ha jól tudom.)

Szóval a kérdés az lenne, hogy arra figyeltem fel, hogy immár bármelyik böngészőben működik a Neptun rendszer. Ez azért fura, mert eddig csak az Opera volt képes erre. Én úgy tudtam, hogy azért, mert az Opera képes megjeleníteni normálisan az ajax tartalmakat, a többi droidos böngésző meg nem és a Neptun elvileg arra épül. A változás meg elvileg csak a flash lite, mármint ami itt lényeges lehet. Nos akkor valaki magyarázza el kérem, hogy mit tudtam rosszul. :)

2011. ápr. 30. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Biztos hogy flashben van a neptun kliens?

Régebben mikor még használtam igen működött böngésző alól,

de ahhoz telelpíteni kellet ocx-eket ami terminal kliensként működött. Rdp kliens van rengeteg androidra.

2011. ápr. 30. 17:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazándiból nem tudom, hogy miben van. Eddig úgy tudtam, hogy ajax. Viszont a flashen kívül más nem változott, ami a böngészést érinti (vagy csak én nem tudok róla). Mindenesetre az ajaxos elméletnek azért láttam eddig értelmét, mert a wiki is azt írja a mobil böngészőknél, hogy az Opera támogatja, míg a többinél nem említi. Erre meg most a modolt rom alatt megy minden böngészővel, nem csak az Operával... :)
2011. máj. 1. 12:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Az AJAX és a flash teljesen külön dolog.

AJAX annyit tesz, hogy a már megnyitott lapon belül a böngésző lekérdezést tud végrehajtani, szóval nem kell minden tartalmi változásnál újratölteni az egész lapot. Ezt minden mai böngésző tudja, sőt még régiek is. Javascript függő.

A flash viszont az adobe által fejlesztett animációkat megjelenítő beépülő modul a böngészőkben. Én a powerpointhoz hasonlítanám, de azért annál többet tud, csak hogy értsd. Szóval ez egy külön program, nem pedig a böngésző kezeli.

A neptunt meg fogja nyitni minden androidos böngésző, mivel nem tartalmaz flasht. AJAX eljárást már a legelső beépített android böngésző is tudta.

2012. júl. 23. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!