Szerintetek megérné így felvenni a tantárgyaimat?
Sajnos előző félévben nem teljesítettem egy tárgyat, így a ráépülő tantárgyat nem tudom felvenni ebben a tanévben, mivel csak ősszel indul. Viszont jövőre az óra időpontjában lesz egy másik előadás (két féléves tárgy) is, így ez a kettő ütközni fog. De arra gondoltam, hogy mivel ennek, a mintaterv szerint jövőre esedékes tárgynak nincsen előfeltétele, ezért felvenném ezt idén az épülős tárgy helyett (amit ugye fel sem tudnék venni), és akkor nem lenne óraütközésem jövőre. Vagy érdemesebb lenne a mintaterv szerint jövőre felvennem ezt is, és akkor az egyikre nem járok be? (mindkettő előadás). Bár az utóbbit annyira nem akarom, szeretek minden órán részt venni😕 Csak azért vacillálok, mert nem tűnik egy tölteléktárgynak, de előfeltétele meg végülis nincsen, csak ugye a mintaterv szerint egy évvel később van🤷🏻♀️ Amúgy most kezdem a másodévemet jogon, ha ez számít (már abból a szempontból, hogy itt inkább magolni kell)
Ne haragudjatok, ha egy kicsit kusza lett, csak most picit tanácstalan vagyok😅
Ha valaki esetleg volt már hasonló helyzetben, vagy tud tanácsot adni, annak megköszönném ha leírná a tapasztalatait, nagyon hálás lennék!🙂
Előre is köszönöm nektek a válaszokat!🥰
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!