Egyetemen megérné elkezdeni új nyelvet,vagy inkább külön suliba/tanárhoz érdemesebb menni?
ha tudod hogy jó nálatok a nyelvtoktatás, és ingyenes akkor mindenképpen kezd el ott. Ha nem tudsz róla semmit de ingyenes, akkor is mindenképpen kezd el hiszen veszíteni valód nincsen, és valammi alapot csak ad. Utána már saját tapasztalat alapján dönthetsz hogy követekző félévben is megéri-e vagy inkább magántanárhoz kellene járnod.
Én miért ne? alapon kezdtem el 0ról egy nyelvet csak mert beleillett az órarendembe és volt még ingyenes nyelvi félévem. Eléggé gyors volt nekem a tempó (0-ról kezdő német volt eredetileg, de a legtöbben gimiben második idegennyelvként tanulták csak nem érezték erősnek a tudásukat, ezért ezt vették fel; igazából érthető módon a többségnek jó tempóban haladt a csoport) így eléggé nehéz volt, nem is sok maradt meg, de összességében arra jó volt hogy kipróbáljam milyen a német és tudjam, hogy érdekel-e tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!