SZIE-ÉTK vagy BME-VBK biomérnök kara lenne a legjobb választás?
Specializáció a BME-n környezetvédelmi, egészségvédelmi, élelmiszerminősítő és alkalmazott biotechnológia specializáció van. Én alkalmazotton voltam. Hát oktató sokféle van , de a többség korrekt kifejezetten nehéz esettel nem nagyon találkoztam , bár lehet nekem volt szerencsém.
A színvonal szerintem itthon a legtöbb egyetemen hasonló szinten van. Persze vannak rangsorok , de én nem hiszem hogy ténylegesen nagy különbségek lennének. Nagyjából hasonló mindenhol az oktatáshoz való hozzáállás.Külföldi egyetemekkel éreznél már színvonal különbséget.
Én azért jöttem ide mert felvettek. Első helyen volt , de nem számítottam rá hogy felvesznek aztán nagy volt a pontzuhanás és bekerültem. És hát gondolom bedőltem annak is hogy a BME neve jól hangzik és az ember rögtön a legjobb minőségre asszociál.
Szerintem egyikkel se jársz rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!