Igen. Eddig én is úgy voltam vele, hogy áh, csak nem lesz már megint, de sajnos a delta variáns nem vicc. Én átvészeltem oltatlanul az első két hullámot egy enyhe megfázás szerű tünettel, májusban kaptam meg a második adag vakcinámat végül. Sportolok, fiatal vagyok, egészségesen élek, de egy hete zombinak érzem magam, köhögök, fosok, hányok, erőm nincs, hőemelkedésem van és pozitív lett a tesztem is. Utánaolvastam és kb fél év alatt a vakcina hatása a felére-kétharmadára csökken, szóval az is közrejátszhat, de nem akarok belegondolni, hogy ha rám mindezek után ilyen hatással volt a (valószínűleg) delta variáns, akkor milyen hatással lehet arra, aki oltatlan vagy idős.
Aki tavasszal oltatott, annak ha van is antiteste, már kevésbé védett a fertőzéssel szemben. A népességnek meg majdnem fele nincs is beoltva különböző okoból eleve.
én is remélem, hogy igen,
nem kell utazni három órát naponta, és nem kell néznem a tapló gyökerek fejét egész nap, és hallgatnom őket
Kérdező, egyes egyedül magadat okolhatod, amiért 3 órát utazol naponta. De van egy nagyon egyszerű tippem, hogy ne kelljen: kollégium. Nagyon meg tudja könnyíteni az ember életét, ha messze lakik az iskolájától.
Az osztálytársaid gyökérségéhez meg nem tudok túl sokat hozzátenni. Valamiért itt mindenkinek gyökerek az osztálytársai. Csak azt nem értem, hogy akkor mégis mért nem váltanak az ilyen emberek iskolát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!