Lesz még online oktatás a mostani tanévben?
Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 10:16
21/36 anonim válasza:
Előbb lesz szerintem kötelező az oltás minden területen minthogy megint bezárni kelljen a kisebbség miatt, akik nem voltak hajlandóak beoltani magukat. (Igen, én sem voltam hajlandó)
23/36 anonim válasza:
Nem álmodozok, mert mint már említettem, szerintem jobban örülnék az online oktatásnak mint te. De racionálisan gondolkodom, és sehogy se jön ki mégegy ilyen időszak. Sajna
24/36 anonim válasza:
Ha bezárás lesz, akkor az az felsőoktatásban lesz elsőként. Gazdasági hatása nincs, az előadásokat online megtartva nem sok minden változik, a gyakorlatokra majd lehet ne kell járni.
26/36 anonim válasza:
Az ország többsége beoltotta magát, 5,7 millió ember oltást kapott, a fertőzésen átesettekkel együtt 6 millió ember védett – mondta Gulyás Gergely. Mindenkit arra kérünk, hogy biztassa az embereket az oltásra. Magyarországnak, a kormánynak nincs olyan szándéka, hogy lezárja az országot, az oktatás meg tud kezdődni rendes munkarendben, munkahelyi korlátozásra sincs szükség – közölte.
28/36 anonim válasza:
"Most nyilatkozta Gulyás :)"
AHA!!!!
ÉS MIT NYILATKOZOTT GYULYÁS 2020. november 4-én?
NA IDÉZZEM VAGY IDÉZED?
HM??
Na és mit nyilatkozott OV 2021. márc 13-án reggel 8kor?
HM? IÉDZZEM VAGY IDÉZED???
És mi került bele a kormányrendeletbe április 5-én (majd pár nap múlva ki)?
HM?
IDÉZZEM VAGY IDÉZED???
NA VÁLASZT VÁRoK!
29/36 anonim válasza:
OV 2020. márc 13. reggel 8 KOssuth Rádió:
Magyarországon semmiféle iskolazár NEM LESZ, sem most sem máskor, mert szükségtelen, csak az ellenzék politikai hangulatkeltése...
aznap este 21hkor bejelentették a teljes zárat....
NA? TAPS???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!