Mire számítsak a nyelvtan pótvizsgán?
Figyelt kérdés
Tehát 9.es vagyok és megbuktam nyelvtanból (igen tudom elszúrtam)
Nagyon rá vagyok parázva. Mire számítsak a szóbelin és az írásbelin? Nagyon meg fognak izzasztani vagy pont nem? Örülnék ha írna valaki aki volt már hasonló helyzetben. Fontos lenne.
2021. aug. 19. 21:57
1/2 anonim válasza:
Érdemes megkeresni a tanárodat ezügyben, és megkérdezni tőle, hogy milyen témakörökből kell felkészülnöd. Ha látja, hogy érdeklődsz, az már egy nagyon jó pont. Egyébként meg legyél nagyon illedelmes a vizsgán, öltözz fel szépen, ne egy szakadt farmerban menj oda. Ezek apróságoknak tűnnek, de rengeteget számítanak. Ha ezeket betartod, és látják, hogy készültél, nem vagy teljesen hülye, se bunkó, akkor át fognak engedni.
2/2 anonim válasza:
Logikusan a 9.-es anyagot kérdezik. Gondolom nem rémlik, de a könyvben minden benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!