Tudna segiteni aki volt mar angol potvizsgan? Hany % tol van meg a 2 es? Ha mondjuk az irasbelim 2 es szintet eleri de a szobelim 1 es akkor atmegyek? Valaki tud segiteni a tetelek kidolgozasaban+1-2 nyelvtani lecke elmagyarazasaban?
Érettségin pl úgy van ha jól tudom, hogy írásbelin el kell érned minimum 12%-ot, hogy mehess egyáltalán szóbelizni aztán szóblein megint el kell érned a minimum 12%-ot azonban ha az összesített pontjaid (azaz írásbeli+szóbeli) nem érik el az egész érettségi 25%-át, akkor megbuktál
Például: írásbeli 100 pont akkor minimum 12 pontot el kell érned, hogy mehess szóbelizni, szóbelin (50 pont) szitné el kell érned ezt a 12 %-ot (6 pont) de például írásbelin és szóbelin is csak 12-12%-ot érsz el megbuktál mivel a 12+6=18 pont nem éri el a 100+50 pont 25%-át azaz 38 pontot. Leegyszerűsítve ha te csak 12 pontot érsz el írásbelin, akkor szóbelin 26-ot minimum el kell érned, hogy az egész meg legyen kettes. De ezek a pontok ugye függnek a maximális pontokról is, mivel 100-nak és pl 120-nak nyílván nem annyi a 12%-a.
Szerintem pótvizsgán is hasonlóan kell lennie, vizsont olyanról is hallottam, hogy a tanárod dönti el hány%-tól van meg a kettes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!