Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek hogy mint lesz?

Szerintetek hogy mint lesz?

Figyelt kérdés

Digitális oktatás vagy jelenléti lesz szerintetek?

Véleményeket is szeretnék kérni melyiket preferálod inkább. Válaszokat köszi!

2021. aug. 10. 22:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
49%
2-es vagyok. Használhattad volna a keresőt funkciót!
2021. aug. 10. 23:35
 12/26 anonim ***** válasza:
58%

3 ismét

Kimaradt, hogy barátaim így is lettek, pedig nem találkoztam még személyesen senkivel az elmúlt félév alatt. Ez amúgy sem menne, mert sok km-re lakunk egymástól. Ettől függetlenül segítjük egymást, ha valamelyikőnk nem tud részt venni az órán akkor odaadjuk az anyagot a másiknak. Nálunk nem az van már, mint a huszonéveseknél, hogy találkoznunk kell mert csak akkor érezzük jól magunkat ha dumcsizhatunk, cigizhetünk egyet. (nem cigizek :D) Itt mindenki teszi a dolgát, tanulunk, aztán megyünk csináljuk a többi dolgunkat. És ez így van jól. Az anyagot adják le rendesen, mi megtanuljuk, levizsgázunk aztán jöhet a következő félév majd a diplomaosztó.

2021. aug. 10. 23:38
 13/26 A kérdező kommentje:
#12 Aszta! De jó nektek. Ha nálunk valaki kéri az anyagot mert nem volt net akkor 3 hónapba telik mire megkapjuk. A gyakorlat nálunk már 2 évben elmaradt a lényeges anyagokhoz a suli kellékei kellettek volna így elmaradt mást adtak le, így is valószínű a következő nyarat végigtanuljuk mert ki adják az érettségi tételsorunkat. (Középiskolás vagyok egyébént ha érdekel)
2021. aug. 10. 23:50
 14/26 A kérdező kommentje:
#8 hozok popcornt, mit nézünk rajta :D
2021. aug. 10. 23:52
 15/26 anonim ***** válasza:
41%

3 vagyok

Köszönöm Kérdező! Bizony, jó csapat vagyunk, jó fejek a barátaim. Tényleg segítőkész mindegyik, na meg persze én is. Következő félévre úgy terveztük, ha mégis jelenléti lesz és a munkánk nem engedi az állandó megjelenést akkor majd "beosztjuk", hogy ki mikor megy és megy majd oda-vissza az anyag is. :D

Sajnálom a helyzetedet, gyakszi miatt tényleg nem jó az online oktatás. :(

2021. aug. 11. 00:05
 16/26 anonim ***** válasza:
61%

3 ismét

8, 14,

Állom a kólákat, mert azért kell egy kis kikapcs. ;)

2021. aug. 11. 00:10
 17/26 A kérdező kommentje:
De szerencsés vagy, bárnekem is ekkora mákom lett volna az osztályommal. Nem csak a gyakszi az hogy nincs normális net így ilyet hogy videóhívás elfelejthetem, így eleve lemaradok szinte minden óráról.
2021. aug. 11. 00:11
 18/26 A kérdező kommentje:
#8 #16 Akkor már hozok projektort és egy 5.1 hangrendszert is még jobb legyen a moziélmény:)
2021. aug. 11. 00:12
 19/26 anonim ***** válasza:

3 vagyok

Szuper lesz Kérdező, mehetünk is! :D

Igen sajnos, a jó net online oktatásnál elengedhetetlen. Volt olyan vizsgám amelyiken egyest kaptam mert szétkapcsolt közben a net.

2021. aug. 11. 00:19
 20/26 A kérdező kommentje:

Én annyit értettem a matekbol hogy "színusz" aztán a hétre el is szállt a net. Mire felcsatlakoztam a matekra (8.00 órakor kezdődött) addigra 8.44 volt tehát mire felengedett szét is kapcsolt mert a tanár kinyomta a hívást mert vége lett az órának.

Menj

2021. aug. 11. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!