A Tópartiba jártok Székesfehérváron? Hogy hívnak titeket? Hányadikasok vagytok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 21:52
1/13 A kérdező kommentje:
Én most leszek 9. D-s, humános. Haász Dorina (Dorka) vagyok.
2010. aug. 28. 22:10
2/13 anonim válasza:
Én egy kemény arc vagyok, és Kéri Bálint Bencének hívnak... ;)
3/13 anonim válasza:
Én vagyok az osztálytársad, én még keményebb arc vagyok, ezt a bencét reggelire megeszem MUHAHAHAHAAAA találd ki hogy ki vagyok XDDD
bezony, andris :P
4/13 anonim válasza:
Nem tudod, ki vagyok, te faszagyerek... én 12 éven keresztül adjunktáltam az ország neves egyetemein... ötször nyertem el a Jackson Pollock művészeti díjat, és kemény vagyok, mint a vídia... és bármit is rajzolsz, kétszer olyan jót húzok elő a patkóbelem mélyéről...
5/13 anonim válasza:
hát rajzolni azt tényleg nem tudok :DDDD
6/13 anonim válasza:
Én Illés Orsolya vagyok :)
Nem voltam ismeretlen helyen 3 hónapig tanítási időben, nem élek kicsapongó életet, nem hányom le a diákokat :)
és példaképem Kéri Bálint Bence :)<3
7/13 anonim válasza:
Orsolya, maga kvázi egy alkoholista hűbelebalázs! Majd egy lapon említheti a nevemet holmi szívecskékkel, ha felnőtt a szellemi magasságaimhoz, és nem mellesleg, eldobja végre azt az átkozott laposüveget! Morcos leszek!
8/13 anonim válasza:
Ejnye, ejnye, hát min megy itt a vita? Nem hiszek a szememnek. Illés tanárnő, Magát holnap várom az irodámban. Jobb, ha lélekben most felkészül rá, hogy a holnapi lesz az utolsó napja.
Sz.S.
9/13 anonim válasza:
Igazgató úr, legalább búcsúajándékul egy üveg kisüstit adjon már neki, ez illik az Ön karakteréhez és hatalmas volumenéhez.
10/13 anonim válasza:
Az kvázi megsemmisítené megmaradt egyetlen agysejtét is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!