Milyen a gimi? Tényleg ilyen rossz?
Idén megyek gimibe és eddig annyira vártam
Szerettem az ált. iskolás éveimet de valamiért az o.társaim most ellenem fordultak
Mindig utáltam ha valaki nyáron vagy nem suli időben nézett ált. Sulis filmeket
De ha gimisekrol volt szó azokat imádtam és most is imádom
Tudom hogy nem olyan mint a valóságban de most teljesen elszomoritottak egy csomó olyat olvastam hogy rossz meg semmi se olyan
Rossz a menza kaja(nem lehet sajátot vinni)
A szerelmes párokkal semmi bajom nem lesz de most miért ne lehetne jo ,próbálom rabeszelni magam hogy nem minden suli ugyanaz, masok,de benne maradt a fejemben
És most elbizonytalanodtam t,mivan ha az enyém is rossz lesz
Legbelül olyan vagyok mint a bffem
Ot birtak
És neten is szoktam beszélgetni ott is irtak hogy bírnak és szerintem is az igazi enem jofej igazából csendes vagyok de a gimiben tervezem fellobbantani az igazi enem én bírom a belső enemet nemtom mások is bírni fogjak e de most tényleg rossz a gimi ??
mi az hogy nem lehet sajátot vinni? hulyeség
én 4 evem alatt ilyet nem láttam....
Az emberek 3x annyira hajlamosak elmondani a negatívat, mint a jót..
Én például nagyon szerettem a gimit, jobban is, mint az általánost, bár az osztályközösség nem volt a legjobb.
Menza kaja és menza kaja közt elég nagy különbségek lehetnek, és nem mindenhol adnak rossz ételt. Simán vihetsz otthonról magaddal sajátot, nálunk például a büfésnéni megmikrózta, ha kértük.
Ne parázz rá, és próbálj meg pozitívabban hozzáállni, mert ez is sokat számít! :)
A színvonalasabb gimik ezerszer jobbak,mint az ált. iskolák.
Jobb is a légkör,ott már olyan gyerekek vannak,mint te.
Egyébként simán lehet saját ebédet is magaddal vinni a menzára,nincs leszabályozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!