Lesz a 2021/2022-es tanévben távoktatás a középiskolákban?
Figyelt kérdés
Szertintetek lesz a 2021/2022-es tanévben távoktatás a középiskolákban, hogyan kezdjük a tanévet és kb mikortól várható a távoktatás?2021. júl. 29. 14:58
12/15 anonim válasza:
#10 vagyok.
Az események továbbra is azt mutatják hogy lesz (20 nap telt el azóta) iskolában dolgozom mint tanár 2021.11.05. ével megkaptuk a körözvényt a kötelező maszkviselés, kézfertőtlenítés és testhő mérés menetéről (gondoltam csak úgy írok már)
13/15 anonim válasza:
mármint az előző megjegyzésem óta telt el 20 nap
14/15 anonim válasza:
Szerintem nem lesz. Hallottam, hogy most a nyájimmunitásra hajtanak, hogy kialakuljon.
Amúgy munkahelyen nálunk is kitört, de csak oltatlanokat küldték karanténba.
15/15 anonim válasza:
#14 Attól hogy oltva vagy (ha egyáltalán oltva vagy) meg tudsz fertőződni beteg is lehetsz és terjesztheted is, csak te nem kerülsz esetleg korházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!