Lesz a 2021/2022-es tanévben távoktatás a középiskolákban?
Én ùgy gondolom, hogy nem lesz. A gyanakvó emberek táborát erősítem. Jùnius elsejèn autóban ülve a rádiót hallgatva, hallottam, hogy szinte biztos, hogy nem lesz 4.hullám, mert az oltás véd. Ma Jùlius végén ott tartunk, hogy egyre jobban azt erősíti és szajkózza a média, hogy ez-meg az az ország zár/szigorít//nő a betegek száma stb. Az oltási hajlandóság megállt, stagnál. Nem látom és nem is éreztem az eddigiek során sem, azt hogy a dolgokat a helyén kezeltuk volna. Az, hogy még most is fent tartják a vészhelyzeti készültséget sem arra enged kovetkeztetni, hogy ezt az egészet elengedtük volna, és nyugodtak lehetünk. Ha zárnak, azt megint az őszi nyírkos hideg, influenzás idők beálltával fogjàk elkezdeni.
Én ezt érzem, de jós nem vagyok. Pörögnek a politikai események, bármi megtorténhet, de ezt az évet még biztos megfogják maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!