Ezért megadják az egyéni munkarendet vagy ne is próbálkozzak?
Most megyek 11.-be.
Voltak barátaim az osztályból, de nyár elején találkoztunk, és olyan durván megaláztak, és kinevettek, aztán magamra hagytak, hogy ember gyűlölő lettem. Az osztályból én vagyok az-az ember, akit nem utálunk, de nem veszük észre, utoljára válaszuk stb. Ez bennem akkora traumát okozott(osztály viselkedés), hogy önbecsülési problémákat váltott ki, és emiatt pszichológushoz kell járnom, ami jelenleg rossz, mert pont most nincs.
Nagyon régóta senkivel se beszéltem, ki se mentem az utcára miattuk, és csak otthon játszottam. Mit tegyek?
Eleget sérültem, voltam depressziós nagyon nehezen tudtam belőle kiuszni, nem akarok visszaesni.
Nem adják meg.
Osztály vagy iskolaváltás nem jön szóba? Azt még bőven vs idő elintézni szeptemberig.
:(
Az a baj, hogy nagyon szeretem a tanáraimat, és ők is engem, így ez itt tart. Osztályoknál úgy van, hogy van a mi osztályunk ami sima osztály, és van egy másik osztály ami nyelvi tagozatos, és még egy ami humán. Tény, hogy nekünk jövőre van fakultáció, így szétoszlik kicsit az osztály. (Fizikára megyek én)
Mi az a durva dolog, amivel megaláztak?
Szerinted fel lehet oldani ezt a feszültséget mondjuk az osztályfőnökkel vagy valamelyik tanár segítségével?
Találkoztunk egy osztalytársnál, rosszul lettem, hazamentem, kidobták a taskam a kukába (nála hagytam véletlen) videóra vették, beküldték ocsoportba, azóta nem beszéltem velük.
Nem hiszem hogy tudnának, hiszen memelik, képeket szerkesztenek a tanárokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!