Egyéni tanrendet hogy lehet kérni középiskolában?
Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 23:56
1/10 anonim válasza:
Igazgatóhoz kell benyújtani a kérvényt, ő továbbítja az OH-nak elbírálásra. Alpos indok kell, nem óvoda/bölcsőde, a félünk a kovitól, érzékeny lélek a szentem, stb. nem elegendő!
2/10 anonim válasza:
Így van ahogy az első írja. Általában elutasítják. Volt egy osztálytársam gimiben, bejutott 11-ben egy programba, külföldre ment nyári gyakorlatot teljesíteni, és utána átvette a cég rendesen. Utolsó éven alig járt be iskolába, mert állandóan dolgozott, és nem kapta meg az egyéni tanrendet még ő sem.
3/10 anonim válasza:
"Általában elutasítják."
Erre egy esetből következtettel? Egyébként akkor nem volt csúcsra járatott vilagjarvany felivelo szakaszban.
Nálunk eddig még mindenki megkapta, aki kérte.
4/10 anonim válasza:
Nem, sokan kértek még, ez csak egy példa volt, és nálunk mindenkinek elutasították.
Most nem tudom, hogy megy. Már nem vagyok gimis.
6/10 anonim válasza:
Tök jó, hogy előbb leírod, hogy így van, meg általában hogy van, aztán meg kiderul, hogy fogalmad sincs az egészről...
8/10 anonim válasza:
6, Jesszus. Igen, tudom, hogy úgy van ahogy leírta az egyes, de nem tudom, hogy jelenleg milyen gyakorisággal fogadjàk el. Ezt tényleg ilyen nagyon nehéz megérteni? Egyébként te mennyit segítettél a kérdezőnek? Tudtommal semmit. Bírom az ilyen "okosokat".
9/10 anonim válasza:
Orbannak kell irni hogy vegre zarja mar be a kocerajokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!