3/12 anonim válasza:
Kevés eséllyel, de nem zárható ki.
5/12 anonim válasza:
Belenéztem a jósgömbömbe de még csak ködöt látok.
6/12 anonim válasza:
Akkor nem lesz. Ez jobb válasz?
7/12 anonim válasza:
Nálunk egyetemen olyan jelenléti oktatásra készülnek ahol nem kell távolságot tartani, sem maszkot viselni.
Feltételezem ha durvul a helyzet, előbb vissza jön a távolságtartás és maszk viselés + a lehetőség hogy valaki online tanuljon ha így akarja, de persze a számonkérést jelenlétiben kell megírni.
Majd csak egy ilyen lépés után tudom elképzelni azt a helyzetet, hogy kötelező onlina oktatás + online számonkérés.
Tehát ha lesz is, szerintem csak a félév közepe vagy vége fele.
(BMEs példát hoztam fel. Tavaly a fentebb leírt jelenléti, de maszkos távolságtartós módszerrel indult, majd csak után lett teljesen online)
9/12 anonim válasza:
Nem unjátok még? Nem értem, hogy hogyan lehet folyamat azt várni, hogy megint digitális oktatás legyen. Fáj bejárni az iskolába, vagy mi a f*sz? Attól, hogy naponta meg van kérdezve, senki nem fogja tudni, hogy lesz-e, vagy se. Nagyon remélem, hogy nem lesz digitális oktatás soha többet.
10/12 anonim válasza:
"se. Nagyon remélem, hogy nem lesz digitális oktatás soha többet."
hát akkor te nagyot fogsz csalódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!