Egyetemen tavoktatas lesz szerintetek?
Szerintem meg nem küldtek ki semmit..
ELTE jún. 3-i koronavírus tájékoztató:
“.. A 2021/22-es tanévet az Egyetem fizikai jelenléttel kívánja megkezdeni, a személyes tudásátadás elsődlegességét fenntartva ugyanakkor meg kívánja őrizni a digitális oktatás egyes jól bevált formáit, ezért az online és hibrid megoldásokat át fogja emelni a normál működési rendbe.”
6. Az előzetes tárgyfelvétel már májusban elkezdődött az ELTÉ-n.
A bölcsészkaron (legalábbis az én szakomon) eddig az összes meghirdetett óránál ott van, hogy melyik teremben lesz fizikailag.
Egy éve ilyenkor is, már az egyetemek híreiben ott volt, hogy jelenléti oktatással fognak indulni, aztán augusztusban meg már arról hoztak rendeleteket, hogy mégsem.
Majd kiderül aug. vége fele, hogy hogyan indul a tanév, a tegnapi beazonosított fertőzöttek száma már 71 volt, egy ELTE-s oktató pedig azt nyilatkozta, hogy innentől csak nőni fognak az esetszámok.
Egyenlőre csak várni tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!