Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ciki, ha a diplomám minősítése...

Ciki, ha a diplomám minősítése csak 4 (jó)?

Figyelt kérdés
Tehát nem 5 (jeles)...

2021. júl. 15. 23:35
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

most itt nekem olyan(ok) adtak tanácsot, akik az MA jelentésével sincsenek tisztában?

akkor hogyan látod át, mire elég egy 4,41-es diploma, mire nem?

2021. júl. 16. 15:46
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt, hogy a 4,41-es diploma mire elég, úgy tudod megnézni, hogy előkeresed az általad megcélzott titkos képzés felvételi követelményeit (a megfelelő egyetemen, mert ez a BSc/BA-val ellenben nem központi), megnézed, hogy mi hány pontot ér, kiszámolod neked hány pontod lesz, és megnézed a felvi archívumban, hogy eddig mennyi volt a felvételi ponthatár. Innen pedig tippelsz egyet, hogy vajon meglesz-e, vagy sem. Ennél többet az alapján, hogy MA-ra szeretnél menni, és 4,41, kétlem, hogy bárki tudna.
2021. júl. 16. 15:55
 23/23 anonim ***** válasza:
Engem sajnos sokmindenben hátráltatott a diplomaminősítés, 4,14 lett. Egyik, hogy mesteren amiatt nem lett elég pontom, hogy kimehessek Erasmusra, a másik pedig, hogy munkakeresésnél is hátrány, mert sokszor megkérdezik, illetve én is érzem, hogy nem rendelkezem akkora tudással, mint a summa cum laudés 4,5 felettiek, akiket a munkáltatók jobban szeretnek.
2021. nov. 7. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!