Diplománál 4,5-ös eredményre miért nem adják meg a jeles minősítést?
Figyelt kérdés
Csak jó minősítést adnak rá pedig a kerekítés szabályai szerint az már 5-ös lenne. Nagyon el vagyok keseredve, mert rengeteget tanultam a jeles minősítésért és csak egy vacak 4-est fogok kapni :( 4,51-től adnak jelest, de 4,51-es átlag meg ki sem tud jönni mert 4 jegyből jön össze a diploma jegy, tehát vagy 4,5 vagy ha három 5-ös egy 4-es az még már 4,75. Tehát a 4, 51-et nem tudom honnan szedték, mert sehogy se tud kijönni. Nagyon csalódott vagyok :(2020. júl. 15. 21:42
2/24 anonim válasza:
És mit ad hozzá a leendő életedhez, ha a diplomádban jeles minősítés szerepel?
3/24 A kérdező kommentje:
Nagyon sok mindent.
2020. júl. 15. 22:20
5/24 anonim válasza:
A munkahelyeken lesz@rják magasról hogy hanyast kaptál a diplomádra sőt a papírt is ők a gyakorlati tudásodat nézik szóval az a lényeg hogy azt tud amit dolgozni fogsz, régen amúgy csak a papírt nézték mert úgy voltak vele ha sikerült neki akkor biztosan tudja majd a munkát de a mai világban a papírlobogtatás már nem elég,gyakorlatba is kell bizonyítanod a felvételi meghalgatáson.
De amúgy a 4,51 sehol se 5 mindenhol 4,7-től kerekítik felfele szóval azért adtak rá négyest.
6/24 anonim válasza:
Hidd el megértelek, én is eddig a summa cum laude-ba lebegett mindig az átlagom, aztán megkaptam szigón az egyik legigazságtalanabb tanárt, aki kb 2 előadást tsrtott nekünk, s igazgató volt. Tudod hogy éreztem magamat, teljesen lehúzott, pedig szinte csak elvétve volt 4esem. Aztán jött a nyári gyak, s rájöttem, hogy tényleg a munka a lényeg, borzalmasan fáj még mindig, de egész életemben ezt fogom dolgozni, s nem hagyom, hogy egy diplomajegy elvegye a kedvemet ettől!
7/24 Vodafonelive válasza:
En is megijedtem az elejen, mert eleg rossz lett, konkretan a ketteshez all kozelebb a jegy, mint a harmashoz es latszodik a papiron, rajta van, de eddig 1 allasinterjun neztek a sok kozul ahol voltam, egy allami cegnel, ami behivasos alapon ment. Ha ott 4-es lett volna a diploma akkor oke, valoszinu felvesznek, de nem vettek. Mashol a kutyat nem erdekelte hanyas volt rairva, igy is halvanyan, vekony betukkel szerepel rajta.(mernoki terulet)
8/24 anonim válasza:
Én akkor mondtam le a summa cum lauderól, mikor szigorlaton 10 percen át vitáztam a tanárral egy feladaton, ami abból állt, hogy én mondtam, hogy de hát jó a levezetés meg minden, csak egy előjelt rontottam el az oldalas levezetésben ő meg mondta, hogy de hát nem jó az eredmény, ez 0 pont. Én meg kérdeztem, hogy részpontokat nem ad? És ő meg mondta, hogy hát hogy adjon részpontot, nem jó az eredmény. És ez ment 10 percen át. Na ilyen értékelés mellett nekem nem is kell az egyetem Summa cum Laudeja.
9/24 anonim válasza:
Kedves utolsó! 6os vagyok. Igen, nekem is teljesen ez volt, teljesen tanárfüggő az egész, s persze, hogy nagyon igazságtalan az egész.
10/24 A kérdező kommentje:
Főleg azért akadtam ki mert 4 tételt kellett húzni mi det tudtam csak egy apróságra nem tudtam válaszolni és 4-est kaptam, a csoporttársam meg 4 tételből csak 1-et tudott és ugyanúgy 4-est kapott.
2020. júl. 16. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!