Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Diplománál 4,5-ös eredményre...

Diplománál 4,5-ös eredményre miért nem adják meg a jeles minősítést?

Figyelt kérdés
Csak jó minősítést adnak rá pedig a kerekítés szabályai szerint az már 5-ös lenne. Nagyon el vagyok keseredve, mert rengeteget tanultam a jeles minősítésért és csak egy vacak 4-est fogok kapni :( 4,51-től adnak jelest, de 4,51-es átlag meg ki sem tud jönni mert 4 jegyből jön össze a diploma jegy, tehát vagy 4,5 vagy ha három 5-ös egy 4-es az még már 4,75. Tehát a 4, 51-et nem tudom honnan szedték, mert sehogy se tud kijönni. Nagyon csalódott vagyok :(

2020. júl. 15. 21:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
25%
Hát ez van, majd legközelebb.
2020. júl. 15. 22:09
 2/24 anonim ***** válasza:
57%
És mit ad hozzá a leendő életedhez, ha a diplomádban jeles minősítés szerepel?
2020. júl. 15. 22:15
 3/24 A kérdező kommentje:
Nagyon sok mindent.
2020. júl. 15. 22:20
 4/24 anonim ***** válasza:
57%
Sorold!
2020. júl. 15. 22:52
 5/24 anonim ***** válasza:
58%

A munkahelyeken lesz@rják magasról hogy hanyast kaptál a diplomádra sőt a papírt is ők a gyakorlati tudásodat nézik szóval az a lényeg hogy azt tud amit dolgozni fogsz, régen amúgy csak a papírt nézték mert úgy voltak vele ha sikerült neki akkor biztosan tudja majd a munkát de a mai világban a papírlobogtatás már nem elég,gyakorlatba is kell bizonyítanod a felvételi meghalgatáson.

De amúgy a 4,51 sehol se 5 mindenhol 4,7-től kerekítik felfele szóval azért adtak rá négyest.

2020. júl. 15. 23:31
 6/24 anonim ***** válasza:
84%
Hidd el megértelek, én is eddig a summa cum laude-ba lebegett mindig az átlagom, aztán megkaptam szigón az egyik legigazságtalanabb tanárt, aki kb 2 előadást tsrtott nekünk, s igazgató volt. Tudod hogy éreztem magamat, teljesen lehúzott, pedig szinte csak elvétve volt 4esem. Aztán jött a nyári gyak, s rájöttem, hogy tényleg a munka a lényeg, borzalmasan fáj még mindig, de egész életemben ezt fogom dolgozni, s nem hagyom, hogy egy diplomajegy elvegye a kedvemet ettől!
2020. júl. 16. 00:20
 7/24 Vodafonelive ***** válasza:
70%
En is megijedtem az elejen, mert eleg rossz lett, konkretan a ketteshez all kozelebb a jegy, mint a harmashoz es latszodik a papiron, rajta van, de eddig 1 allasinterjun neztek a sok kozul ahol voltam, egy allami cegnel, ami behivasos alapon ment. Ha ott 4-es lett volna a diploma akkor oke, valoszinu felvesznek, de nem vettek. Mashol a kutyat nem erdekelte hanyas volt rairva, igy is halvanyan, vekony betukkel szerepel rajta.(mernoki terulet)
2020. júl. 16. 06:40
 8/24 anonim ***** válasza:
75%
Én akkor mondtam le a summa cum lauderól, mikor szigorlaton 10 percen át vitáztam a tanárral egy feladaton, ami abból állt, hogy én mondtam, hogy de hát jó a levezetés meg minden, csak egy előjelt rontottam el az oldalas levezetésben ő meg mondta, hogy de hát nem jó az eredmény, ez 0 pont. Én meg kérdeztem, hogy részpontokat nem ad? És ő meg mondta, hogy hát hogy adjon részpontot, nem jó az eredmény. És ez ment 10 percen át. Na ilyen értékelés mellett nekem nem is kell az egyetem Summa cum Laudeja.
2020. júl. 16. 10:42
 9/24 anonim ***** válasza:
88%
Kedves utolsó! 6os vagyok. Igen, nekem is teljesen ez volt, teljesen tanárfüggő az egész, s persze, hogy nagyon igazságtalan az egész.
2020. júl. 16. 15:15
 10/24 A kérdező kommentje:
Főleg azért akadtam ki mert 4 tételt kellett húzni mi det tudtam csak egy apróságra nem tudtam válaszolni és 4-est kaptam, a csoporttársam meg 4 tételből csak 1-et tudott és ugyanúgy 4-est kapott.
2020. júl. 16. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!