Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha egyetemi diplomával tanítok...

Ha egyetemi diplomával tanítok általános iskolában, akkor Ped. I. egy minősítésre jelentkezésnél mit kellene megjelölni a munkakörnél?

Figyelt kérdés

Nézegetem a jelentkezési lapot, és ezen megakadt a szemem. Mert a diplomám szerint középiskolai tanár képzettségem van, de ott nem kaptam helyet, csak általános iskolában, itt telik a gyakorlati időm. Ezek alapján, ha jelentkeznék Ped. I. minősítésre, akkor az "általános iskolai tanár" kategóriát kellene megjelölnöm a jelentkezési lapon (mert ott tanítok), vagy a "gimnáziumi tanár"-t ami a végzettségem alapján vagyok?

(Igen, megkérdezhetném az intézményvezetőt, de amennyiben van rá mód, szeretnék találni egy normális munkahelyet és lelépni, még mielőtt bármilyen minősítésről szó esne, ezért előtte inkább fel se hozom a témát.)

2020. nov. 15. 22:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!