Középiskolában mikor kezdik el az órarendet összeállítani?
Figyelt kérdés
Agusztus hanyadikától? (Kb).2021. júl. 11. 22:02
2/9 A kérdező kommentje:
De 1 hét nem kevés idő erre?
2021. júl. 11. 22:05
3/9 anonim válasza:
Augusztus 3. hetétől foglalkoznak a tanárok ezekkel a dolgokkal, ilyenkor mennek vissza ők a suliba, és igen, ez általában aug 21. környéke.
Középiskolában történelem tanárom csinált (vagy csinálták neki) egy excel táblát, ahol az osutályoknak "sorsolták" az órarendet. Ha esetleg ütközött valami, akkor azt kicserélték. Bár nem tudom, hogy észrevetted-e, vagy egyáltalán volt-e ilyen nálatok, de 90%-ban változik az órarend még szeptemberben. Akár többször is.
4/9 A kérdező kommentje:
Agusztus 3??
2021. júl. 12. 08:29
5/9 A kérdező kommentje:
Ja 3. Hetetől! Bocsi, félreolvastam.
2021. júl. 12. 08:30
6/9 anonim válasza:
Van, amikor még szeptember első hetére sincs fix órarend.
7/9 anonim válasza:
Csak akkor érdemes nekiállni, amikor már megvan a tanári gárda a következő tanévre, az meg sokszor csak augusztus végére áll össze.
8/9 anonim válasza:
Nem régiben végeztem, de nálunk mindig kitették a tanterem ajtóra a terembeosztást. Illetve az ofő termébe a saját órarendünket. Az órarend készítő program ki írta, hogy mikor készítették. Emlékszek, hogy az augusztus huszonkilencedike volt a legkorábban elkészült órarend. Viszont volt olyan év, amikor szeptember tizenhetedikén készült el a majdnem végleges órarend. (Mindig módosítottak az órarenden, még januárban is, ha valamelyik tanárral lett valami)
9/9 anonim válasza:
Nekünk 5 ször változott szeptember októberben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!