Képes leszek-e így tanulni gimibe?
Persze,csak azért minimum törekedj ezekbőlma tantárgyakból is a hármasra.
A "nemreál" tantárgyakból pedig maxold ki magad.
Így akkor a jegyek egálba lesznek és meglesz a 4-es átlag.
Nem gimibe, hanem gimiben.
Nagyon jó lehetsz humán tárgyakból, ha még ragozni sem tudsz rendesen. Amelyik gimi pedig ilyen jegyekkel fogad, az maximum közép kategória.
#5 -nek
Ugye, csak viccelsz? Teljesen mást jelent a kettő. Ha valóban így alakul át (jobban mondva: butul), akkor abból lesznek gikszerek.
Vagy neked mindegy, hogy nadrágba vagy nadrágban tojsz?
Pont az ilyen nyelvi igénytelenség tesz be már ma is sok helyen az olajozott munkavégzésnek, mert, ha pl egy ifjú titán nem képes pontosan fogalmazni a kódja specifikációjában, akkor nekem kell kitalálnom, hogy most mit is akart közölni, s, ha több lehetőség is nyitva marad, akkor keresnem kell, hogy tisztázzuk a dolgot, ami plusz idő --> csúszás a projektben --> többletköltség.
De más területen (közigazgatástól kezdve a webes rendelésekig) is egyre inkább elharapózik az, hogy a legegyszerűbb tevékenységeket sem képesek elvégezni hiba nélkül azok, akiknek ez dolga lenne, s járhatom én (meg persze mások is) a plusz köröket. Nekem, az egyik munkám kapcsán például 30 dollár esik ki minden elfecsérelt óra miatt a büdzsémből.
Csak, mert az általad prezentált "megengedő" - igazából: igénytelen - hozzáállást gyakorolják egyre többen. Szóval, igenis qrva gáz, ha valaki ekkora naaaaaagy humán orientáltsága ellenére sem képes helyesen használni legalapvetőbb elemeit sem az anyanyelvének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!