Illik megmondani egy tanárnak a tanévzáró értekezleten hogy ősztől már te tervezzenek vele?
Abszurd szitu ez. Ha beadja a felmondást, akkor + 30 nap felmondási idő és megszűnik az állása és nem kap bért többet.
Ha csak aug legelején adja be + 30 nap vagyis egész nyárra kapja a bért.
Tehát értelemszerűen nem adja be a felmondást. Még nem. Majd aug 1-el.
De azért ott ülni a tanévzárón, a köv tanév terveit és órafelosztását hallgatni és nem szólni hogy hééé én már akkor itt se leszek-hát ehhez is pofa kell.
Mi a helyes megoldás?
Én is így csinálnám :)
Hülye lennék nem otthon lenni és rendes fizetés kapni.
Egy osztályfőnöki felkérés nem egy nagy szám. A világtörténelemben rengetegszer előfordult már, hogy augusztus végén az alakuló értekezleten más lett az osztályfőnök, mint amit júniusban megbeszéltek.
Nem értem, hogy ezen miért problémázol. Nem vagy tanár (és még a tanév végi tantestületi buliba sem hívtak meg). Ez legyen inkább a főnököd problémája. Felesleges ezért kérdéseket kiírni a gyakorira.
Én a tanár helyében hallgatnék mint a sír és csak augusztusban szólnék, hogy elmegyek. Hidd el az állami sulikban (legalábbis a nagy részében) is így csinálják!
"a felmondást akkor a sulinak van 1 hónapja új tanart keresni."
Az jó. biztos elég. Kémiása KETTŐ éve nincs az iskolának mert két év alatt se találtak.
Tesise 5 azaz ÖT ÉV után lett egy kivénhedt nyugdíjas tesis.
így nézve az 1 hónap bőven elég. biztos találnak. 0,000000000001% esély van.
Főleg hogy még a bértáblás bért se adják oda hanem alatta fizetnek így külön vonzó a hely.
1. nyugodj le
2. fogd fel nem tudsz mit csinálni
3. értsd meg hogy a tanár így jár jól
4. töröld magad gyakoriról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!