A sikertelen záróvizsgázóknak miért nem adják ki a diplomájukat? Miért csak a nyelvvizsga amnesztiával törődnek?
Igazságtalannak tartom.
Főleg, ha a sikertelen záróvizsgázó rendelkezik nyelvvizsgával.
Az online záróvizsgára is lehet felhozni indokot: az interkapcsolat minősége. Mennyinek lett sikertelen: az elment áram miatt vagy a nem megfelelő technikai eszköz miatt vagy egy technikai incidens miatt (lefagy a gép) vagy környezeti tényezők miatt.
Most ő rájuk senki se gondol?
Mert nyelvvizsga lehetőség többször van 1 évben, míg záróvizsga általában 2x.
Szerintem a sikertelen záróvizsgát tett, de nyelvvizsgával rendelkező hallgatók is megérdemelnék a könnyítést. Szóval a rendelet visszafele is érvényes a gondolkodásom szerint.
Mit gondoltok erről?
Aha persze. Ez jó vicc. Ha a záróvizsga nem sikerül, mire adjanak diplomát? Amúgy a kommentedben nem az online záróvizsga nehézségeit támasztod alá, hanem magát a felkészülést tartod nehéznek, így az egésznek még annyi értelme sincs. Egyébként szerintem is lehetne valamit hogy ne bukjanak technikai gondok miatt, pl bemenni személyesen (igen, akár külföldre is), vagy valami. De ne adják oda anélkül.
Egyébként én a nyelvvizsga amnesztiával sem értek egyet, de erről majd más kérdés alatt fogok fröcsögni.
Nem érted a mai napig? Okkal nincs meg az a záróvizsga, hallod...
Szerintem az sem korrekt, hogy nyelvvizsga nélkül kiadják.
Nem is értem, ez hogy merült fel. Kinek a rokona nem tud végezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!