Pécsi vagy Miskolci Egyetem (gyógytornász szak)?
Figyelt kérdés
A véleményeitekre lennék kíváncsi, a két egyetem közül melyik a jobb az oktatás színvonala szempontjából ? Elhelyezkedés miatt a Miskolci Egyetem kézenfekvőbb lenne nekem, viszont a Pécsiről jobbakat hallottam.
Válaszaitokat előre is köszönöm :)
2021. jún. 21. 16:27
1/7 anonim válasza:
Pécsi, itt tényleg jobb maga az oktatás meg a légkör is, illetve központi helyen van maga az egyetem, sűrűek a buszjáratok is.
2/7 anonim válasza:
Miskolc.
Ha közelebb van akkor inkább azt válaszd
3/7 anonim válasza:
Nehogy a Miskolcira menj. Én oda jártam szóval tapasztalatból beszélek. Rossz az oktatás minősége és pocsék az oktatók hozzáállása
5/7 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy Miskolcra csak azok mennek általában, akik valamely más, esetleg erősebb egyetem gyógytornász szakáról kibuktak.
Nem tudom, milyen maga az egyetem, de én nem sok jót hallottam róla.. szerintem ott a képzés is jóval gyengébb.
7/7 anonim válasza:
Miskolcra csak akkor mennék, ha bányász vagy kohász akarnék lenni. Könyörgöm, ott kell élned 5 évig. Össze se lehet hasonlítani Péccsel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!