Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Esélyes a bejutásom a corvinus...

Esélyes a bejutásom a corvinusra ennyi ponttal?

Figyelt kérdés
464 pontom van, corvinus nemzetközi tanulmányok a cél angol nyelven de másodiknak a magyar nyelvűt is megjelöltem. Szerintetek elég lesz ennyi pont?

2021. jún. 10. 09:02
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Elég lehet akár.
2021. jún. 10. 09:15
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Elég lehet, de életed legnagyobb tévedése volt erre a szakra jelentkezni. Ez a szak egy nevében jól hangzó, úgyamúgy azonban használhatatlan vegyesfelvágott, minden egyes perc amit itt töltesz felesleges időpocsékolás. Ha ilyen sok pontod van, miért nem jelentkeztél valami normális, használható szakra? Ha matekos vagy, ott van az összes közgazdasági és gazdasági szak, meg az informatikai szakok. De a sima matek vagy fizika szak is atom jó. Ha meg nem vagy matekos, miért nem jelentkeztél jogra?? Tényleg nem értem az embereket, miért nem nézik meg rendesebben, hova jelentkeznek?
2021. jún. 13. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Oh váo mintha csak én írtam volna ki a kérdést, nekem is ennyi ponton van és pont ezeket jelöltem meg😳
2021. júl. 2. 15:28
 4/8 A kérdező kommentje:
3-as, és te hogy érzed elég lesz ennyi pont?
2021. júl. 2. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Hát szerintem nem sok esély van rá sajnos, de még én is reménykedem :( mert az oké hogy tavaly meg tavalyelőtt 456 volt a ponthatár de 18ban meg 17ben 465 és most sokkal többen jelentkeztek szóval biztos feljebb megy a határ :/
2021. júl. 2. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát eléggé megszivtuk :)) #5ös voltam

Te mit jelöltek második helyen?

2021. júl. 23. 00:55
 7/8 anonim ***** válasza:
*l *3. helyen
2021. júl. 23. 00:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Írtam privátban.
2021. júl. 23. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!