Corvinusra jelentkeztem, de az első évet halasztanám okj és nyelvtanulás miatt. Lehetséges ez?, mivel hallottam, hogy nem mindenhol lehet teljes évet halasztani.
Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 23:23
1/5 anonim válasza:
Tudtommal nem lehet passzív félévvel kezdeni az egyetemet. Amúgy miért akarsz inkább okj-zni meg nyelvet tanulni helyette?
Amúgy ha kicsit szorgalamsabb vagy akkor ezeket simán tudod együtt csinálni
2/5 A kérdező kommentje:
Először is mivel angol nyelven indul a képzés szeretnék biztosabb alapot az angoltudásomnak, ha letudnám tenni a passzív évben a c1 angolt, akkor második nyelvnek neki tudnék állni nagy hatékonysággal. Második, hogy a mostani vírushelyzet miatt semmi kedvem itthon kuksolni, mivel kezdésnek kollégiumba jelentkeznék. Mivel önköltségesre jelentkeztem, ezért alap lenne, hogy a kollégium, egyetem által nyújtott "szolgáltatásokat" tudjam használni.
2021. márc. 10. 01:05
4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm. Valószínűleg akkor az osztályfőnököm idióta.
2021. márc. 11. 20:58
5/5 anonim válasza:
Elso felevet legalabbis nem lehet passzivaltatni. Masodikat mar lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!