Mi az, hogy egyszer indul vizsgakurzus, máskor meg nem?
Tavaly érintett voltam a témában és a mi évfolyamunkon elutasította a tanár a vizsgakurzus indítását, de a mostaniaknak most tudtam meg, hogy engedélyezte. Tudom, hogy hülyeség már ezen rágodni, de nem értem, hogy hogy lehet ez. Egyébként nem csak az én évfolyamomon nem indult, hanem korábban soha, a mostani évfolyamnak meg sikerült. Komolyan nem tudom, hogy csinálták, de kivételezésnek érzem.
Ne haragudjatok, amiért nincs konkrét kérdésem, ha csak nem ez, hogy veletek történt már-e ilyen.
Amúgy nem az piszkálja a csőrömet, hogy a mostaniak kaptak lehetőséget, hanem, hogy eddig miért nem lehett volna szintén megadni ezt a lehetőséget.
Esetleg túl nagy volt idén a bukási arány.
Persze baromi igazságtalan, engem is ért már olyan dolog negatívan, hogy hibázott a tanár, de nem adott lehetőséget utána, ilyenek előfordulnak sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!