Megbuktam technikusin, ez jó kifogás lesz?
Ha nagyon leakarnak szidni szüleim ráfoghatom az online oktatásra? Ami nem teljesen lenne hazugság, mert számomra kell az, hogy a tanár noszogasson. Amugy ezzel a technikusival itt nógrádban semmit nem érnék kb, csak azért jelentkeztem rá anno, hogy legyen valami ami jól mutat az önéletrajzban, kb mint a bölcsész diploma. De tényleg eszembe sincs ezen a területen elhelyezkedni, mert az online oktatás miatt és most halál komolyan semmi olyat nem tanultam ami hasznomra válna belőle. Egy IT rendszerüzemeltetőnek valszeg nem kell tudnia C#-ban programoznia....
Az, hogy anyámnak nem sikerült anno a matek érettségi szintén jó védekezés lehet?
Anno én turisztikát akartam, anyám gépész szakot akart, félúton informatika szak lett belőle.
Haverom, nézd már meg egy targoncás mennyit keres, meg nézd meg egy tanár átlagosan keres.
Amugy meg egy rendszerüzemeltető papírral még mindig kevésbé szégyen gyárba operátornak menni, mint egy diplomával. ;)
ÁTMENTEM!!!!!
Ennyi!!!!
KI A KÁROLY!????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!