Megbuktam technikusin, ez jó kifogás lesz?
Ha nagyon leakarnak szidni szüleim ráfoghatom az online oktatásra? Ami nem teljesen lenne hazugság, mert számomra kell az, hogy a tanár noszogasson. Amugy ezzel a technikusival itt nógrádban semmit nem érnék kb, csak azért jelentkeztem rá anno, hogy legyen valami ami jól mutat az önéletrajzban, kb mint a bölcsész diploma. De tényleg eszembe sincs ezen a területen elhelyezkedni, mert az online oktatás miatt és most halál komolyan semmi olyat nem tanultam ami hasznomra válna belőle. Egy IT rendszerüzemeltetőnek valszeg nem kell tudnia C#-ban programoznia....
Az, hogy anyámnak nem sikerült anno a matek érettségi szintén jó védekezés lehet?
Tipikus mai fiatal "férfi"
Kifogás, kifogás, kifogás.......
Amugy azzal a másnak sem ment dolog érek valamit, mert ha neki nem ment fényesen a tanulás, akkor tőlem se várja már el, hogy lehozom a csillagokat az égről.
Mielőtt valaki leírná, nem azért bukott meg anno mert már akkoriban is suli mellett lehúzott 12 órát a gyárban!
"mert számomra kell az, hogy a tanár noszogasson"
te végig olvastad az alsó szöveget is vagy csak a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!