Orvosi/Fogorvosi egyetemre mi lehet szerintetek az a fix pontszám, amivel felvesznek idén? (elsősorban Pécsi egyetemre gondolok)
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha megtörténik már a betekintés május 31-én, abból ki lehet számolni a pontjainkat. Lakáskeresés, tervezés szempontjából gondolkodok ennyire előre. Szerintetek mi az a fix pontszám, amivel meg lehet nyugodni? (Tisztában vagyok vele, hogy mi alapján dőlnek el a ponthatárok és a korábbi évek ponthatárait is néztem, csupán mások véleményére is kíváncsi vagyok.)2021. máj. 16. 17:41
11/13 anonim válasza:
Voltak, akiknek könnyen ment a kémia, ezért szerintem emelkedhetnek a ponthatárok.
12/13 anonim válasza:
Szerintem videk 400-420 kozott lesz, Sote 420-430 között
13/13 anonim válasza:
(Amikor bevezették a 2 emeltet 395 volt a ponthatár...)
Igazából ha belegondoltok, szóbelik nélkül nem olyan könnyű 80-90%-ot összeszedni, főleg bioszból meg kémiából (biztos vannak kivételek), de sokszor a javító tanár jóindulatán is múlik a dolog,
és emiatt ugye a jelentkezők pontjai is kevesebbek lesznek. Én pl összeteszem a két kezem, hogy tavaly ősszel megcsináltam az emelt kémiát, mert az írásbelim 69 pontos lett és max pontos szóbelivel lett 80%-om, ennyit csak írásbelivel sose tudtam volna megcsinálni.
Személyszerint nagyon boldog lennék, ha nem emelnék a pontokat (én is Debrecenbe mennék), mert a mostani bioszt még nem tudom, hogy hogy sikerült, de valószínű, hogy a tavalyi ponthatár körül leszek :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!