Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek sikerülhet így is...

Szerintetek sikerülhet így is ötösre a szakmai vizsgám?

Figyelt kérdés

Jövő hét csütörtökön fogok vizsgázni, nagyon sokat készültem, de valamiért azt érzem, hogy nem tudtam teljes egészében felkészülni, hiányosságokat érzek. Mivel idén nem lehet szóbeli vizsga, ezért csak írásbeli és gyakorlati vizsgák lesznek. A legnagyobb nehézség számomra a gyakorlati vizsga, ugyanis több mint két hónapja nem vettem részt gyakorlaton, a covid miatt. A szakmai tanárunk ennyit mondott: "tanuljátok meg a tételeket, hogy mindenki sikeresen levizsgázhasson"

Szóval segítséget nem igazán kaptunk a digitális oktatás alatt. Ráadásul a gyakorlati feladatokat nem tudom otthonról elsajátítani, ahhoz kellene egy tanműhely vagy egy külső gyakorlati helyszín, időnk pedig egyre jobban csak fogy... Holnap lesz konzultáció óránk, kíváncsi vagyok, hogy fogunk a tanműhelyben tevékenykedni.

Szerintetek szigorúan fogják értékelni a gyakorlati munkánkat?

Lehet, hogy van bennem egy kis vizsgadrukk, de érdekes, hogy az írásbelire nem izgulok egyáltalán, arra régóta készülök és kevesebb a tananyag is belőle.

2021. máj. 11. 13:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!