Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek normális a tanár?

Szerintetek normális a tanár?

Figyelt kérdés

Középiskolás vagyok, ma iskolában portfóliót csináltunk, ezért be kellett vinni mindenkinek laptopot, vagy tabletet. (Én laptopot vittem be, mert tabletem nincs)

Ugye amikor elkezdtem a feladatot, elkezdtek jönni a játékokból értesítések, mert wifire csatlakoztam, a tanár szólt, hogy mégegyszer meg ne halljon semmit, mert baj lesz(alapból ő az egyik legszigorúbb tanár). Lenémítottam, de óra végén a Win update küldött értesítést, aminek valamiért hangja volt, erre a tanár elveszi előlem, felfordítja az asztalán, és beleszór egy ki pohárnyi krétaport, és mondja, hogy "látjátok, így jár, aki nem fogad szót, főleg te komám, búcsút inthetsz a laptopodnak, örülj, hogy nem küldelek az igazgatóhoz, mert ebben az iskolában nincs helye szerencsétleneknek)" és jót röhögött.

Most szerintetek normális, szerintem az ilyennek a pszichiátrián kellene sorvadni. Megnézném mit szólna, ha ugyanzet megtennék vele.

Egyáltalán fel lehet jelenteni?

2021. máj. 10. 13:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem kamu!

Betűzzem?

N E M K A M U ! ! !

2021. máj. 10. 20:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Xd
2021. máj. 10. 20:24
 13/15 anonim ***** válasza:
97%

Hagyjad már ezt a büdös nagy kamut, ez szándékos rongálás és 50E ft felett még csak nem is szabálysértés, hanem bűncselekmény.

Ha még is igaz, állj oda elé és mond neki nyugodtan, hogy

"látod komám, fel leszel jelente, így jár aki meggondolatlan fszságokat csinál"

Ha folyamatban lévő rendőrségi ügye van (elvégre feljelented), akkor pedig ki is rúgják.

Főleg, hogy van egy teremnyi ember aki látta.

2021. máj. 11. 09:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Ennek a tanárnak már volt ügye, csak felmentették.
2021. máj. 11. 14:07
 15/15 anonim ***** válasza:
97%

Hát nem egyértelmű? :D

Jelentsd fel a tanárt vagy menj az igazgatósághoz, de ők úgy is csak az időt húzzák, mert tanár hiány van és nem rúghatják ki csak úgy stb stb...

2021. máj. 13. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!