Szerintetek normális a tanár?
Középiskolás vagyok, ma iskolában portfóliót csináltunk, ezért be kellett vinni mindenkinek laptopot, vagy tabletet. (Én laptopot vittem be, mert tabletem nincs)
Ugye amikor elkezdtem a feladatot, elkezdtek jönni a játékokból értesítések, mert wifire csatlakoztam, a tanár szólt, hogy mégegyszer meg ne halljon semmit, mert baj lesz(alapból ő az egyik legszigorúbb tanár). Lenémítottam, de óra végén a Win update küldött értesítést, aminek valamiért hangja volt, erre a tanár elveszi előlem, felfordítja az asztalán, és beleszór egy ki pohárnyi krétaport, és mondja, hogy "látjátok, így jár, aki nem fogad szót, főleg te komám, búcsút inthetsz a laptopodnak, örülj, hogy nem küldelek az igazgatóhoz, mert ebben az iskolában nincs helye szerencsétleneknek)" és jót röhögött.
Most szerintetek normális, szerintem az ilyennek a pszichiátrián kellene sorvadni. Megnézném mit szólna, ha ugyanzet megtennék vele.
Egyáltalán fel lehet jelenteni?
Szia!
Ha valóban megtörtént az általad leírt eset, és ha bizonyítékod is van, akkor keresd fel az igazgatóságot, mert ehhez nem lett volna joga!
Csak úgy simán elvenni elvehette volna, de mást nem tehetett volna a készülékkel!
És még ezt az oktatást nevezik normálisnak, és igazságosnak.
Az én időmben igaz, hogy még szabd volt megütni a gyereket, de sokkal jobban tanítottak, mint most, nem beszélve arról, hogy nem is kellett annyit tanulni, mint most.
Itt igaz, nem tanár volt a tettes, hanem az igazgató, de ez már akkor is szörnyűség.
Na ezt a logikai bukfencet xdd, az megvan, hogy magadnak mondtál ellent?
Kérdésben még középiskolás voltál, itt az utolsó válasznál pedig azt írod:
"Az én időmben igaz, hogy még szabd volt megütni a gyereket, de sokkal jobban tanítottak, mint most, nem beszélve arról, hogy nem is kellett annyit tanulni, mint most." nem most volt az, amikor még "megütötték" a gyereket a tanárok, akkor viszont bven nem vagy már középsulis, ergó, kamu a kérdésed és most buktattad le magad. 🤫☺
Fuuu
Ezt csak idéztem valahonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!