Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik egyetemre jár a legtöbb...

Melyik egyetemre jár a legtöbb jó csaj/jó pasi?

Figyelt kérdés
Illetve van valamilyen preferenciátok, hogy pl az orvosisok/mérnökök jönnek be stb.
2021. máj. 9. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
azok jönnek be, akik nem ez alapján döntenek...
2021. máj. 9. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem látunk a fejedbe hogy neked mi tetszik szóval ezt mindenki csak magának tudja megválaszolni.
2021. máj. 9. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden egyetemen vannak jó és kevésbé jó pasik is. De ezt sem lehet egységesen kijelenteni, mert lehet, hogy aki valakinek nem jó pasi kategória, az másnak az ideálja.

Meg ez annyira felszínes így, hogy ki jó pasi meg ki nem. Lehet egy átlagos pasi is olyan kisugárzással megáldva, képviselhet olyan értékeket, mutathat feléd olyan törődést, hogy belé fogsz szeretni anélkül, hogy macsó alkat lenne. A vonzalomhoz ugyan szükséges a külső, de néha olyan dolgok kelthetik fel egyes emberek iránt az érdeklődésünket, amelyeket magunknak se tudunk megmagyarázni. A vonzalom egy komplex dolog.

2021. máj. 9. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

A lányokra ugyanez igaz értelemszerűen. Csak mivel nő vagyok, a saját szemszögemből közelítettem meg a dolgot.

2021. máj. 9. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem Testnevelési Egyetem és Corvinus. A TE-n az emberek nagyon nagy része sportoló, akár versenyszinten is, a Corvinuson pedig átlagban valahogy azt érzed, hogy nagyon igényesek az emberek a külsejükre a tapasztalataim szerint.

Nekem meg a mérnökök jönnek be, valószínűleg mert 6 éve velük vagyok összezárva.

(A kérdés és így a válaszom is persze felszínes és durva általánosítás)

2021. máj. 10. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!