Mért van az, hogy egyeseknek az a válaszuk a "miért mész egyetemre? " kérdésre, hogy "mert ott sok pasi/csaj van"?
Én megyek majd egyetemre de nem a dugás miatt!:D
Aztán ki tudja??
18/F
Nem gondolom, hogy megéri ezért egyetemre menni, mert hacsak nem egy kamuegyetemre mész, akkor a vizsgaidőszakok, beadandók, olvasmánylisták olyan hosszúak, hogy annyit nem ér meg egyetlen pasi/csaj sem. Minden esetre nyilván egy több ezer fős egyetem jó hely az ismerkedésre, nagy egyetemi bulikra és azt hiszem, ez tényleg olyan dolog, amit jó, ha megtapasztal az ember. Sokan férjet/feleséget is az egyetemen találnak, nekem is van olyan ismerősöm aki ezzel a céllal van most a szakunkon, de mindenki eldöntheti miért megy. Tanulni vagy dugni. Melyikből profitál többet? Mit ír majd bele az önéletrajzába?
Mellesleg ha a diplomamunkának csak a bibliográfiáját olvassák el, akkor miért ülnek rajta emberek fél éveket? Olyan diplomamunkát kell írni, aminek nem csak a bibliográfiája érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!