Ér valamit ha százezren aláírják ezt a petíciót, hogy ne menjünk suliba május 10-én?
16 óra 30 perc vagy 17 óra múlva kiderül Forza Géza Nézd az M1-et holnap 10:30 és 11:10 között akkor szokott jönni a kormányinfó. Itt 1 link az M1-hez
https://www.youtube.com/watch?v=AD3FzPaMgSU
ÉLŐ
M1 - Híradó élő közvetítése
Na, a mai kormányinfón meg sem emítették a sulinyitást, szóval marad az eredeti döntés, azaz május 10-i nyitás:-)
Hurrrrráááá!!:-)
Nem gondolnám. Minden suli+koli nyitni keszul, a hataron tuliak is keszulnek vissza. Nagy alapos indok kellene egy ilyen donteshez.
A számok nem lesznek ennyire rosszak egy nap alatt,hogy hirtelen így döntsenek. És most a pdsz sem nyomul:-)
Hát az is gáz, hogy ennyien nem akarják, hogy az iskolák kinyissanak...
Meg gondolom aláírta egy rakat olyan ember is, aki egyáltalán nem iskolás, csak éppen nem szereti a kormányt. Ez a petíció is egy jó alkalom volt, hogy tiltakozzanak minden ellen (is). Szóval bocs, de ezt az egész petíciósdit nem tudom, hogy ki vette komolyan...
(írom ezt úgy, hogy nem vagyok kormánypárti, inkább realista:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!