Ki fognak nyitni a középiskolák és a felső tagozatok május 10-én?
Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 16:57
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Valószínűleg nem
Valószínűleg igen
35 szavazat
2/13 anonim válasza:
Szeretnék javítani bukásra állok remélem igen.
3/13 anonim válasza:
így jártál, miért nem tanultál egész évbe. nem ilyenkor kell már javítgatni meg játszani a nagy szorgalmas gyereket.
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
4. vagyok. Én nem a bukás miatt akarom, hogy kinyisson, kitűnő leszek, hanem azért, mert imádom a sulit!
7/13 anonim válasza:
Ettől függetlenül a "valószínűleg nem"-re nyomtam, mert szerintem nem fognak. Sajnos.
(4., 6. voltam.)
8/13 anonim válasza:
1. semmit nem érünk el holmi petíciókkal, maximum röhögnek egy jót rajta a parlamentben
2. senkit nem érdekel hogy te imádod a sulit, ezek szerint agyi bajaid vannak, vizsgáltasd ki magad.
3. Aki most bukásra áll az meg is érdemli, ne utolsó pillanatba akarjanak már a sík hülyék javítani. Nem most kell a szorgalmas kis strébert játszani, arra itt volt 8-9 hónap. Nameg ha online oktatás alatt is bukásra állsz.. hát mit ne mondjak, nagyobb tehetség vagy mint bárki más.
9/13 anonim válasza:
Buta cigány gyerek vagyok?;(
10 be járok. Én vagyok a kettes.
10/13 anonim válasza:
Az hogy roma vagy-e azt én nem tudom, azt se, hogy buta vagy, maximum lusta. Ha tanultál volna akkor nem itt tartanál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!