Szerintetek kinyitnak az iskolák ebben a tanévben?
Forza Géza
hány éves vagy, és miért mondod folyton, hogy nyit a suli?
Írjátok alá, már közel 50.000 összegyűlt. Nincs értelme idén visszamenni, csak kockáztatnánk vele.
Remélem nem. Én sem szeretem ezt a digitális oktatást és a legtöbb ismerősöm nem örül neki, de erre a pár hétre év végén már teljesen felesleges visszamenni. És nem arról van szó, hogy lusta vagyok és nem tanulok, mert ez nem igaz.
Eddig szerencsére nem voltam beteg és a családból senki, szeretném, ha ez továbbra is így maradna. Nem tudom, mit váltana ki belőlem és a szeretteimből a vírus, van, akin átmegy úgy, hogy észre sem veszi, míg mások majd' belehalnak. Jobb nem megtapasztalni. Nem arról van szó, hogy rettegésben élek és ki sem merek menni az utcára, de azért félnék a lebetegedéstől, ha újra iskola lenne. Mert nem ugyanaz az, hogy a környéken sétálgatok az utcán, ahol van hely, tudok távolságot tartani, a boltba is igyekszem olyankor menni, amikor kevesebben vannak és tömegközlekedni is nagyon ritkán szoktam, mert minden van a közelben. Ha iskola lenne, akkor ezzel szemben naponta kétszer csúcsidőben utazhatnék a tömött pótlóbuszon és metrón nyáron a melegben, plusz az iskolában is lennénk egy jópáran. Ezt az évet már hagyjuk szerintem.
#16 Te ezt honnan tudod?
Mert sehol se mondják.
Néztem már az koronavirus.govon is ott sincs
és egyik kormányközeli hiradóban (hír tv, m1 stb)-be se mondják.
És maga Orbán Viktor se mondja.
A kormányinfón (2021.04.29) csütörtök legutóbbi adásban se mondtak semmit a suliról. És az operativ törzs se mond semmit Müller Cecília.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!